Ærtedip

Ingredienser

Til 4 personer

  • 250 g frosne ærter
  • 1 dl græsk yoghurt
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • 1 drys knust chili
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Hæld kogende vand over ærterne
  • Lad ærterne trække i ca. 3 min.
  • Kom ærterne i en sigte og lad dem dryppe godt af.
  • Blend ærterne og rør dem sammen med de øvrige ingredienser

 

Server dippen sammen med grøntsagsstave, knækbrød, rugbrødschips mm.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s